ngm_listbyte ngm_listbyte
2014-07-04

Svenska Garantiprodukter AB blir ny börsmedlem

Svenska Garantiprodukter AB blir ny börsmedlem på NGM

 

Nordic Growth Market (NGM) kan idag meddela att Svenska Garantiprodukter AB (SGP) har antagits som ny börsmedlem. SGP förväntas delta i handeln från och med den 4 juli 2014.

Idag har NGM nöjet att offentliggöra en ny börsmedlem. Det är Svenska Garantiprodukter AB (SGP) som har valt att ansluta sig som medlem. SGP förväntas delta i handeln från och med den 4 juli 2014.
NGM gläds åt den nya medlemmen:

- Vi är glada att få välkomna SGP som ny börsmedlem. Vi hoppas att de får en stor nytta av vårt handelssystem med innovativa tekniska lösningar inom market making och handel. Vi ser nu fram emot att ta deras produkter till börshandel, säger Tommy Fransson, Vice VD på NGM.

Även på SGP är man positiv till medlemskapet på NGM.

- SGP ser fram emot samarbetet med NGM och den förstärkta marknadsposition som SGP härigenom uppnår, säger Martin Larsson, VD på SGP.

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

NGM

Tommy Fransson, vice VD, NGM
Tfn: +46 (0) 8- 566 390 49, tommy.fransson@ngm.se

 

Svenska Garantiprodukter

Martin Larsson, VD, Svenska Garantiprodukter
Tfn: + 46 (0) 31- 756 80 50, martin.larsson@sgp.se

 

Om Nordic Growth Market NGM AB

Nordic Growth Market (NGM) är en auktoriserad börs med verksamhet i främst Sverige, Norge och Finland. Företaget grundades 1999 och är sedan 2008 ett helägt dotterbolag till Börse Stuttgart, Tysklands ledande börs för privata investerare. Vi erbjuder en komplett marknadsplats för börshandlade investeringsprodukter och tillhandahåller en attraktiv arena för bolag som vill notera eller lista sig. NGM driver även NG News, en av Sveriges största distributör av finansiell information. Vår organisation präglas av snabbrörlighet och innovation och vi har förmånen att kunna erbjuda det lilla företagets närhet och flexibilitet med det stora nätverkets styrka. Genom att arbeta nära våra kunder och marknaden kan vi utvecklas när behoven och omgivningen förändras. Hos oss får våra kunder möjligheten att uppnå sin fulla potential.

Mer om NGM på www.ngm.se . Twitter: ngmexchange