ngm_listbyte ngm_listbyte
2017-06-19

Sensec Holding AB (publ) noteras på Nordic MTF

Pressmeddelande 19 juni 2017

 

 

AAEAAQAAAAAAAATuAAAAJDhkNGRlYzhlLTdhNmUtNGNkYy1iYmI2LTQzOWJlYWQzODIwZA-1

Sensec Holding AB (publ) noteras på Nordic MTF

Nordic Growth Market har godkänt Sensec Holding AB (publ) för notering på NGM Nordic MTF. Första handelsdag är fastställd till den 22 juni 2017 och kortnamn kommer att bli SECS MTF.

Sensec AB bedriver verksamhet i att sälja, marknadsföra och utföra teknisk service av säkerhetsprodukter som röntgenutrustning, metalldetektorer, narkotika- och sprängämnesdetektorer, strålningsdetektorer, elektronisk övervakning, Hazmatutrustning, personlarm samt kameraövervakning. Verksamhetsområdena är i huvudsak säkerhetskontroll vid in- och utpassering, bagagekontroll, fordonskontroll och kontroll av inkommande post/paket. Sensec AB erbjuder färdiga lösningar för utförande av säkerhetskontroll som rådgivning, teknisk utrustning, service och utbildning.

”Vi fullföljer vår plan, efter en genomförd nyemission under maj månad noterar vi Sensec Holding AB (publ) på NGM Nordic MTF den 22 juni 2017. Vi ser fram emot samarbetet med Nordic Growth Market och de möjligheter en notering av Bolagets aktier innebär för vår fortsatta plan mot tillväxt inom nya affärsområden och en geografisk expansion”, säger Michael Pettersson, VD Sensec Holding.

”Vi välkomnar Sensec Holding AB (publ) till NGM och vi ser fram emot att följa bolagets utveckling”, meddelar Roger Peleback, VD på NGM.

Nordic MTF är en plattform för handel av tillväxtbolag som vill få tillgång till kapitalmarknaden genom daglig handel av aktien.