ngm_listbyte ngm_listbyte
2017-04-27

Rentunder Holding AB noteras på NGM Nordic MTF

Rentunder Holding AB noteras på NGM Nordic MTF

Nordic Growth Market har godkänt Rentunder Holding AB för notering på Nordic MTF. Första handelsdag är fastställt till den 3 maj 2017 och kortnamnet är RENT MTF.

”Det är glädjande att vårt miljöteknikbolag är redo för notering. Jag vill tacka bolagets personal, samarbetspartner (NGM inräknat), kunder och aktieägare som möjliggjort att vi har kunnat ta de första stegen mot att erbjuda båtanvändare världen över ett mer prisvärt, miljövänligt och praktiskt sätt att hålla båtskrov rena än med konventionella metoder som målning med giftfärg. Med försäljning i 7 länder och med en växande marknad i Sverige ser vi som ett kvitto på att vår teknologi välkomnas av kunderna”, säger Mikael Alvén, VD på Rentunder AB.

 

Verksamheten startades 2009 i dotterbolaget Rentunder AB som utvecklar och säljer stationära och mobila båtbottentvättar. Mikael Alvén har varit VD i bolaget sedan 2011. Genom ett gediget utvecklingsarbete har bolaget tagit fram en produkt som löser flera behov samtidigt. 2012 bildades en koncernstruktur då Rentunder Holding AB blev ägare till Rentunder AB.

”Vi välkomnar Rentunder AB till NGM och vi ser fram emot att följa bolagets utveckling som noterat bolag på Nordic MTF”, säger Roger Peleback, VD på NGM.
Nordic MTF är NGMs marknadsplats för publik handel i tillväxtbolag.

 

 

KONTAKT: 

Ulf Krumins, Noteringchef NGM

+46 8 566 390 57

ulf.krumins@ngm.se

 

 Roger Peleback, VD NGM

 +46 8-566 390 25

roger.peleback@ngm.se

 

Pressmeddelande Rentunder Holding AB (Cision)