ngm_listbyte ngm_listbyte
2017-05-17

Nexar Group AB noteras på NGM Nordic MTF

Nexar Group AB noteras på NGM Nordic MTF

 

Nordic Growth Market har godkänt Nexar Group AB för notering på NGM Nordic MTF.

Första handelsdag är fastställd till den 18 maj 2017 och kortnamn kommer att bli NXAR MTF.

Nexar Group är ett globalt underhållningsföretag med ett egenutvecklat koncept Aim2Fame© där man via årligt återkommande talangtävlingar och ”reality shows” på nätet finner nya talangfulla musikartister. De bästa talangerna kontrakteras i bolaget på lång sikt, där de erbjuds vidareutbildning och promotion i världsklass, för att möjliggöra en framtida internationell artistkarriär. Den bästa talangen från första tävlingen, Sara Serena, håller nu på att framgångsrikt lanseras internationellt bl.a. i Spanien, Latinamerika och USA. Det egenutvecklade konceptet är nu redo för en fullskalig global lansering.

Affärsidén har sitt upphov i de kraftigt förändrade villkoren i underhållningsbranschen, så som ökningen av mediekonsumtion via YouTube och där användningen har drivits på av mobila enheter så som smartphones etc. Mer information finns på www.nexargroup.se  

”Genom noteringen på NGM Nordic MTF får vi ett mycket bra fundament och språngbräda för fortsatt satsning på att skapa ett framgångsrikt globalt artistutvecklingsbolag”, säger Mats Johansson, VD på Nexar Group AB.

”Vi välkomnar Nexar Group AB till NGM och vi ser fram emot att följa bolagets utveckling som noterat bolag på Nordic MTF”, säger Roger Peleback, VD på NGM.

Nordic MTF är en plattform för handel av tillväxtbolag som vill få tillgång till kapitalmarknaden genom daglig handel av aktien.   

 

 

KONTAKT:

Ulf Krumins, Noteringchef NGM

+46 8 566 390 57

ulf.krumins@ngm.se 

Roger Peleback VD NGM

+46 8 566 390 25

roger.peleback@ngm.se