ngm_listbyte ngm_listbyte
2017-06-01

Net Trading Group NTG AB (publ) noteras på Nordic MTF

Pressmeddelande 1 juni 2017

 

MaxGodis-NTG-1

 

Net Trading Group NTG AB (publ) noteras på Nordic MTF

 

Nordic Growth Market har godkänt Net Trading Group NTG AB (publ) för notering på NGM Nordic MTF. Första handelsdag är fastställd till den 7 juni 2017 och kortnamn kommer att bli NTGR MTF.

NTG har etablerat en e-handelsplattform för försäljning av FMCG (Fast Moving Consumer Goods) såsom konfektyr, godis, läsk, snacks, vitaminer, hälsokost, djurgodis och andra relaterade produkter. Affärsidén grundar sig i den förhöjda moms- och tullfria gränsen för köp från utlandet till Norge under 350 NOK som infördes i januari 2015. Lagen ger NTG möjligheten att erbjuda den norska marknaden möjlighet att beställa nämnda produkter billigt, ofta till halva priset gentemot de norska butikspriserna. NTGs målsättning är att bli den primära e-handelsplattformen för FMCG till den norska marknaden.

”Vi är mycket stolta och glada att vi nu har blivit godkända för listning på NGM Nordic MTF. Det ger en kvalitetsstämpel till både vårt varumärke och e-handelsplattform maxGodis.se samtidigt som vi nu med tillfört kapital kan accelerera vår tillväxt ytterligare. Vi har haft en stark tillväxt sen lanseringen av maxGodis.se där vi på bara ca 1,5 verksamhetsår har gått till en omsättning på 11,2 MSEK för 2016. Vi ser fram emot resterande 2017 som ett noterat bolag där vi ser stor potential i nya samarbeten och marknader som ska ta NTG till 100 MSEK i omsättning 2019”, säger VD Morten Hansson.

”Vi välkomnar Net Trading Group NTG AB (publ) till NGM och vi ser fram emot att följa bolagets utveckling som noterat bolag på Nordic MTF”, säger Roger Peleback, VD på NGM.

Nordic MTF är en plattform för handel av tillväxtbolag som vill få tillgång till kapitalmarknaden genom daglig handel av aktien.

 

KONTAKT:

Ulf Krumins, Noteringchef NGM

+46 8 566 390 57

ulf.krumins@ngm.se

 

Roger Peleback, VD NGM

+46 8 566 390 25

roger.peleback@ngm.se