ngm_listbyte ngm_listbyte
2022-09-01

Eva Redhe ny styrelseledamot i Nordic Growth Market

Eva Redhe blir ny styrelseledamot i Nordic Growth Market och bidrar med 35 års erfarenhet från operativa roller och från styrelsearbete i många bolag. Eva bidrar med ett stort kontaktnät och unik kompetens inom strategisk och finansiell rådgivning, med fokus på tillväxtbolag. Tidigare har hon bland annat varit VD och styrelseordförande i Erik Penser Bank, Head of Investor Relations på Investor AB, entreprenör inom finansiell kommunikation, samt styrelsemedlem i Första AP-fonden, Orc Group, D. Carnegie & Co, Q-MED, Probi, med flera. Eva är styrelseledamot i bland annat Enphys Acquisition Corp och seniorrådgivare åt Bregal Milestone.

”Nordic Growth Market är en innovativ börs med ett starkt erbjudande anpassat för att stödja bolag på deras tillväxtresa. Bolaget är i en starkt expansiv fas och jag ser verkligen fram emot att dela med mig av mina erfarenheter, inte minst som rådgivare och investerare, och att ta en aktiv roll i styrelsen”, säger Eva Redhe.

”Vi är mycket glada och stolta att få välkomna Eva Redhe till styrelsen. Vi är övertygade om att Eva, med sitt stora nätverk och långa erfarenhet från finansbranschen, kommer att vara ett mycket värdefullt tillskott. Med sin entusiasm och energi kommer Evas ledarskap aktivt bidra till att fortsätta expandera Nordic Growth Market i linje koncernens strategiska fokus på tillväxt och internationalisering”, säger Dr. Matthias Voelkel, styrelseordförande för Nordic Growth Market och CEO Boerse Stuttgart Group.

Styrelsen i Nordic Growth Market består efter stämman av ordföranden Matthias Voelkel samt av ledamöterna Dragan Radanovic, Åsa Kjellander och Eva Redhe.

För ytterligare information kontakta:

Magdalena Hartman, VD, Nordic Growth Market, magdalena.hartman@ngm.se