ngm_listbyte ngm_listbyte
2017-05-17

CloudRepublic AB noteras på NGM Nordic MTF

CloudRepublic AB noteras på NGM Nordic MTF

 

MAJ 09, 2017 15:00 CET

Nordic Growth Market har godkänt CloudRepublic AB för notering på NGM Nordic MTF.

Första handelsdag är fastställd till den 12 maj 2017 och kortnamn kommer att bli CLDR MTF.

CloudRepublic hjälper företag att realisera sin digitala potential. CloudRepublic har utvecklat en plattform och en algoritm som samlar in en stor mängd parametrar från olika externa källor och som ger ett mått på ett företags digitala mognad. Detta sammanfattas i ett företags Digitaliseringsindex. Den patentsökta Digitaliseringsindex-algoritmen korrelerar företagens digitala beteende mot deras ekonomiska nyckeltal så att de egenskaper som statistiskt gynnar ekonomiska nyckeltal viktas högre i indexet.

”Vi är mycket stolta och glada att vi nu har blivit godkända för notering på NGM Nordic MTF. Det ger en kvalitetsstämpel till CloudRepublic och kommer att bidra stort i vår offensiva förvärvsstrategi, vår fortsatta utveckling av digitaliseringsplattformen och en förstärkning av marknads och försäljningsorganisationen, som ska accelerera tillväxten de närmsta åren”, säger VD Alexander Kehrer.

Läs mer på www.cloudrepublic.com

”Vi välkomnar CloudRepublic AB till NGM och vi ser fram emot att följa deras utveckling som noterat bolag på Nordic MTF”, säger Roger Peleback, VD på NGM.

Nordic MTF är NGMs marknadsplats för publik handel i tillväxtbolag.

 

 

KONTAKT:

Ulf Krumins, Noteringchef NGM

+46 8 566 390 57

ulf.krumins@ngm.se

 

Roger Peleback , VD NGM

+46 8 566 390 25

roger.peleback@ngm.se