Vad säger bolagen?


”Utöver att NGM har ett kostnadseffektivt erbjudande så upplever vi, som mindre bolag som är i början på vår tillväxtresa, att NGM som marknadsplats är väl anpassat till våra behov.”

Martin Rogersson,
Styrelseordförande Hybricon
Listbyte från Spotlight mars 2024

”För oss handlar det främst om ett långsiktigt partnerskap. Vi uppskattar ett bemötande som bygger på tillgänglighet, dialog och samarbete. Är handelsplatsen dessutom kostnadseffektiv så är ju det ett extra plus.”

Eddy Cojulun,
VD Seamless Distribution Systems
Listbyte från Nasdaq januari 2024

”En börsnotering är en resa tillsammans, ett samarbete och partnerskap med börsen men även med de andra bolagen som är noterade där. Man lär sig av varandra. Det är den känslan vi hela tiden återkom till när vi valde att byta till NGM.”

Sofia Nilsson,
VD Nord Insuretech Group
Listbyte från Nasdaq december 2023

”Det var nog ingen enskild orsak till att vi valde att byta till NGM, utan snarare många små. Att vi upplever NGM som en mer tillgänglig och förutsägbar motpart var dock viktigt. En notering på NGM är även förhållandevis kostnadseffektiv vilket ligger i linje med vårt affärsfokus framåt.”

Henrik Svensson,
VD Spiffbet
Listbyte från Nasdaq december 2023
”NGM erbjuder bra service, god likviditet och inte minst en väldigt kostnadseffektiv plattform för att nå våra investerare. För oss som entreprenörer får vi också ett annat bemötande. Det går att ha en rimlig dialog vilket är av stort värde för oss. NGM är en börs av och för innovatörer.”
Christian Ander,
Grundare och VD på Goobit
Listbyte från Nasdaq december 2023

Kontakta oss


Anders Isakson
Vice VD
Carl-Henrik Nordberg
Head of Equity
Viktor Waxin
Head of Equity Sales