ngm_listbyte ngm_listbyte
2013-03-25

NGM välkomnar Oak Capital som ny börsmedlem

Nordic Growth Market NGM AB: NGM välkomnar Oak Capital som ny börsmedlem

Nordic Growth Market (NGM) kan idag meddela att Oak Capital antagits som börsmedlem. Oak Capital förväntas deltaga i handeln från och med slutet på mars månad.

”Vi är glada att välkomna Oak Capital som ny börsmedlem. Oak Capital är en ledande nordisk arrangör av strukturerade produkter och vi ser fram emot att vara med och ta deras produkter till börshandel”, säger Tommy Fransson, Vice VD NGM.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Tommy Fransson, Vice VD, NGM

Tel: +46(0)8 566 390 00

E-post: tommy.fransson@ngm.se

 

Om Nordic Growth Market NGM AB
Nordic Growth Market (NGM) är sedan 2003 en börs med tillstånd från Finansinspektionen och är idag ett helägt dotterbolag till Börse Stuttgart Group, Tysklands ledande börs för privata investerare. NGMs ambition är att vara Nordens ledande marknadsplats för börshandlade investeringsprodukter samt att vara det mest attraktiva alternativet för tillväxtbolag. NGM driver även Nordic Derivatives Exchange (NDX), en reglerad marknad för notering och handel av derivatinstrument, räntebärande värdepapper och ETFer. Utöver NDX driver även NGM verksamheten NG News, en av Sveriges största distributörer av finansiell information. För mer information om NGM, vänligen besök www.ngm.se Vill du veta mer om verksamheterna NDX eller NG News? Besök gärna www.ndx.se respektive www.ngnews.se för mer information.