ngm_listbyte ngm_listbyte
2013-02-04

NGM välkomnar Societe Generale som emittent av börs...

NGM välkomnar Societe Generale som emittent av börshandlade produkter

Nordic Growth Market (NGM) meddelar att Societe Generale nu är emittent av börshandlade produkter. Societe Generale, en av Europas ledande banker, deltar i handeln sedan i slutet av december och erbjuder idag Mini Futures och Bull & Bear certifikat.

"Vår ambition är att vara nordens ledande privatkundsbörs och när nu även Société Générale väljer att samarbeta med oss så betyder det förstås mycket. Det är väldigt roligt och uppmuntrande att välkomna Societe Generale som medlem och emittent på NGM börsen.”, säger Tommy Fransson, Vice VD NGM, Nordic Growth Market.

“Societe Generale är världens största emittent inom området för börshandlade produkter. Sverige är en mycket spännande marknad och präglas sofistikerade samt pragmatiska investerare. Vi erbjuder nu den den svenska marknaden börshandlade hävstångsprodukter. Därför är det naturligt att samarbeta med NGM som etablerat sig som den ledande Nordiska marknadsplatsen för börshandlade investeringsprodukter. Vi har stora förväntningar på samarbetet och är övertygade om att vi tillsammans kan ge kunderna service i världsklass” säger Andreas Melchert, Head Of Sales, Listed Products Scandinavia på Societe Generale

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Tommy Fransson, Vice VD, NGM

Tel: +46(0)8 566 390 00

E-post: tommy.fransson@ngm.se

 

Andreas Melchert, Head of Sales, Listed Products Scandinavia, Societe Generale

Mob.: +44 75 8107 7127 Tel.: +44 20 7762 5066

E-post: andreas.melchert@sgcib.com

 

Om Nordic Growth Market NGM AB
Nordic Growth Market (NGM) är sedan 2003 en börs med tillstånd från Finansinspektionen och är idag ett helägt dotterbolag till Börse Stuttgart Group, Tysklands ledande börs för privata investerare. NGMs ambition är att vara Nordens ledande marknadsplats för börshandlade investeringsprodukter samt att vara det mest attraktiva alternativet för tillväxtbolag. NGM driver även Nordic Derivatives Exchange (NDX), en reglerad marknad för notering och handel av derivatinstrument, räntebärande värdepapper och ETFer. Utöver NDX driver även NGM verksamheten NG News, en av Sveriges största distributörer av finansiell information. För mer information om NGM, vänligen besök www.ngm.se Vill du veta mer om verksamheterna NDX eller NG News? Besök gärna www.ndx.se respektive www.ngnews.se för mer information.