ngm_listbyte ngm_listbyte
2023-10-05

NGM stödjer tillväxtbolag i utmanande tider – erbjuder kostnadsfri notering på NGM PepMarket

För att stödja svenska tillväxtbolag i utmanande tider erbjuder Nordic Growth Market tillsvidare kostnadsfri notering på NGM PepMarket. Handeln på NGM Pepmarket  koncentrerar likviditeten till en dag i veckan vilket förbättrar handeln i bolagets aktier.

NGM har ett noteringserbjudande med god service, bra likviditet, låga kostnader och intäktsdelning för svenska tillväxtbolag. För att ytterligare stödja bolagen i utmanande tider erbjuder NGM tillsvidare kostnadsfri notering på NGM PepMarket med handel varje tisdag.

NGM Pepmarket lanserades i oktober 2021 med Spiltan Investment AB som första noterade bolag. Endagshandel koncentrerar likviditeten och förbättrar handeln utan extra kostnader för likviditetsgaranter. Bolag noterade på NGM PepMarket kan senare enkelt flytta upp till NGM Nordic SME (med handel fem dagar i veckan) då noteringskraven är samma.

”Vi för en kontinuerlig dialog med våra kunder och partners. Vi vet att många tillväxtbolag har det tufft just nu och utvärderar sina kostnader och är därför glada över att kunna stödja dem under dessa utmanande tider. Vi välkomnar alla tillväxtbolag som vill dra nytta av vårt nya erbjudande på NGM Pepmarket”, säger Anders Isakson, vice VD på Nordic Growth Market.


För ytterligare information kontakta:
Anders Isakson, vice VD, Nordic Growth Market, anders.isakson@ngm.se