ngm_listbyte ngm_listbyte
2013-11-07

NGM erbjuder investeringsmöjligheter i Twitter

NGM erbjuder redan från start investeringsmöjligheter i Twitter

 

Från och med idag den 7 november erbjuder NGM investeringsmöjligheter i Twitter. Twitter börjar premiärhandlas idag på New York-börsen.

Via noteringar på Nordic Derivatives Exchange (NDX) gör Commerzbank det möjligt för investerare att på ett enkelt sätt, via sin vanliga mäklare, handla Mini Futures med Twitter som underliggande tillgång.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Tommy Fransson, Vice VD, NGM

Tel: +46(0)8 566 390 10

E-post: tommy.fransson@ngm.se

 

Om Nordic Growth Market NGM AB
Nordic Growth Market (NGM) är sedan 2003 en börs med tillstånd från Finansinspektionen och är idag ett helägt dotterbolag till Börse Stuttgart Group, Tysklands ledande börs för privata investerare. NGMs ambition är att vara Nordens ledande marknadsplats för börshandlade investeringsprodukter samt att vara det mest attraktiva alternativet för tillväxtbolag. NGM driver även Nordic Derivatives Exchange (NDX), en reglerad marknad för notering och handel av derivatinstrument, räntebärande värdepapper och ETFer. Utöver NDX driver även NGM verksamheten NG News, en av Sveriges största distributörer av finansiell information. För mer information om NGM, vänligen besök www.ngm.se