ngm_listbyte ngm_listbyte
2012-12-10

NGM-börsen erbjuder som första nordiska börs, Bull & Bear certifikat!

NGM-börsen erbjuder från och med den 5 december 2012, som första nordiska börs, Bull & Bear certifikat med en daglig hävstång på 10

Idag, den 5 december 2012 noterar BNP Paribas Bull & Bear certifikat som följer priset på DAX och OMXS30 Index med en intradagshävstång på 10. 

”Genom dessa noteringar av BNP Paribas erbjuds ett ännu större investeringsspektra på NGM-börsen. Intresset för Bull & Bear certifikat är stort och det är första gången denna värdepappersform erbjuds i Sverige med en hävstång på 10. Vi är mycket glada över att som första nordiska börs introducera dessa värdepapper för svenska investerare gemensamt med BNP” säger Tommy Fransson, vice VD NGM.

”Vi är relativt nya på den svenska marknaden för börshandlade investeringsprodukter – utan något historiskt arv, så vi kan se på marknaden med fräscha ögon. Vad finns och vad som saknas. Vi har en bra plattform för börshandlade produkter samt en av världens största och mest diversifierade banker i ryggen. ”säger Conny Myhrberg, Head of Sales & Marketing Sweden – Exchange Traded Solutions, BNP Paribas.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Tommy Fransson, Vice VD, Nordic Growth Market.

Tele: +46(0)8 566 390 00, E-mail: tommy.fransson@ngm.se

eller

Conny Myhrberg, Head of Sales & Marketing Sweden – Exchange Traded Solutions, BNP Paribas

Tele: 0033 1 57 43 31 29, E-mail: conny.myhrberg@bnpparibas.com

 

Om Nordic Growth Market NGM AB

Nordic Growth Market (NGM) är sedan 2003 en börs med tillstånd från Finansinspektionen och är idag ett helägt dotterbolag till Börse Stuttgart Group, Tysklands ledande börs för privata investerare. NGMs ambition är att vara Nordens ledande marknadsplats för börshandlade investeringsprodukter samt att vara det mest attraktiva alternativet för tillväxtbolag. NGM driver även Nordic Derivatives Exchange (NDX), en reglerad marknad för notering och handel av derivatinstrument, räntebärande värdepapper och ETFer. Utöver NDX driver även NGM verksamheten NG News, en av Sveriges största distributörer av finansiell information. För mer information om NGM, vänligen besök www.ngm.se Vill du veta mer om verksamheterna NDX eller NG News? Besök gärna www.ndx.se respektive www.ngnews.se för mer information.