ngm_listbyte ngm_listbyte
2013-03-08

Årets börsbolag 2012 – SBC vinner deltävlingen Bästa...

Årets börsbolag 2012 – SBC vinner deltävlingen Bästa delårsrapport

Första deltävlingen i Årets börsbolag 2012 är nu avgjord. I tävlingen har samtliga delårsrapporter för bolag primärnoterade på NGM Equity, Nasdaq OMX Stockholm Stora bolag och Nasdaq OMX Stockholm Medelstora bolag granskats för att utse en vinnare på respektive lista:

  • Nasdaq OMX Stockholm Stora bolag: Axfood AB
  • Nasdaq OMX Stockholm Medelstora bolag: Byggmax Group AB
  • NGM Equity: SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB


SBC Sveriges BostadsrättsCentrum är ett av landets ledande företag inom bostadsrätt som skapar och förvaltar värden för bostadsrättsföreningar, bostadsrättsägare och bosparare.

Årets börsbolag 2012, som arrangeras av Kanton i samarbete med huvudsponsorerna Aktiespararna och Nordic Growth Market, syftar till att höja ambitionsnivån hos bolagen vad gäller finansiell information till bolagens alla intressenter, samt uppnå en mer enhetlig utformning av respektive bolags årsredovisning, delårsrapport och webbplats.

För att läsa SCB:s pressmeddelande, klicka här

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Nordic Growth Market NGM AB

Tel: +46(0)8 566 390 00

E-post: notering@ngm.se

 

Om Nordic Growth Market NGM AB
Nordic Growth Market (NGM) är sedan 2003 en börs med tillstånd från Finansinspektionen och är idag ett helägt dotterbolag till Börse Stuttgart Group, Tysklands ledande börs för privata investerare. NGMs ambition är att vara Nordens ledande marknadsplats för börshandlade investeringsprodukter samt att vara det mest attraktiva alternativet för tillväxtbolag. NGM driver även Nordic Derivatives Exchange (NDX), en reglerad marknad för notering och handel av derivatinstrument, räntebärande värdepapper och ETFer. Utöver NDX driver även NGM verksamheten NG News, en av Sveriges största distributörer av finansiell information. För mer information om NGM, vänligen besök www.ngm.se Vill du veta mer om verksamheterna NDX eller NG News? Besök gärna www.ndx.se respektive www.ngnews.se för mer information.