Noteringar

Zesec of Sweden notering på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Zesec of Sweden till Nordic Growth Market. Zesec är ett prop tech bolag med fokus på digital utveckling av infrastruktur för fastigheter. Bolaget har en innovativ teknisk plattform för ett digitalt nyckelsystem som underlättar vardagen.

Hemply Balance notering på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Hemply Balance till Nordic Growth Market. Hemply Balance är ett hälsokostbolag inom hampaprodukter som fokuserar på utveckling och försäljning av intimvårdsprodukter samt kosttillskott.

Trainimal notering på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Trainimal till Nordic Growth Market. Trainimal är ett Health Tech-bolag som erbjuder individanpassad träning, coachning och kostrådgivning av dietister och personliga tränare på sin digitala plattform.

Nowonomics notering på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Nowonomics till Nordic Growth Market. NOWO är ett fintech-bolag som förenklar sparande genom en innovativ plattform för pensionssparande.

Imsys notering på Nordic Growth Market

Vi välkomnar teknikbolaget Imsys till Nordic Growth Market. Imsys utvecklar, designar och säljer egenutvecklade flexibla mikroprocessorer som används till bland annat AI.

Safe Lane Gaming notering på Nordic Growth Market

Vi välkomnar spelutvecklingsbolaget Safe Lane Gaming till Nordic Growth Market. Bolaget fokuserar på förvärv och utveckling av spel för en global spelmarknad. Battle Camp Monster Catching är det första av SLGs spel att finnas på samtliga tillgängliga mobilplattformar.

Game Chest Group notering på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Game Chest Group till Nordic Growth Market. Game Chest erbjuder innovativa digitala plattformar till esport och spelmarknaden som genom effektiv och skalbar teknik bidrar till ökad spelglädje för kunder över hela världen.

Star Vault notering på Nordic Growth Market

Vi välkomnar spelutvecklingsbolaget Star Vault till Nordic Growth Market. Malmöbaserade Star Vault har bland annat utvecklat det framgångsrika Mortal Online och är i slutskedet på arbetet med uppföljaren. Varmt välkomna!

Raybased Holding AB första handelsdag på Nordic Growth Market

Vi välkomnar PropTech-bolaget Raybased till Nordic Growth Market. Raybased tekniska plattform erbjuder digitaliserad fastighetsdrift och vänder sig till fastighetsägare med tjänster och lösningar som genererar ökade marginaler, minskade CO2-utsläpp och ett bättre inomhusklimat. Varmt välkomna!

We aRe Spin Dye notering på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Clean tech-bolaget We aRe Spin Dye till Nordic Growth Market. Bolaget har skapat en ny sustainable standard för färgning av syntetiska textiler.