ngm_listbyte ngm_listbyte

Noteringar

Spiltan Invest noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Spiltan Invest till NGM Main Regulated. Spiltan är ett investmentbolag som investerar i minoritetsandelar i noterade och onoterade svenska tillväxtbolag

Garpco noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Garpco till Nordic SME. Garpco är ett bolag med affärsidé att förvärva och långsiktigt utveckla små och medelstora industri- och handelsföretag.

Kiliaro noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Kiliaro till Nordic SME. Kiliaro har utvecklat en fotoalbumapp som erbjuder en omfattande upplevelse med funktioner för lagring, delning, och organisering av bilder, allt samlat på en användarvänlig plattform.

Hybricon noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Hybricon till Nordic SME. Hybricon är ett innovativt tjänsteföretag som bidrar till grön omställning genom sin verksamhet inom elektrifiering med fokus på lösningar inom energilagring och försäljning av laddstationer.

Seamless Distribution Systems noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Seamless Distribution Systems till Nordic SME. SDS arbetar med digitalisering av storskaliga försäljnings-och leveranskedjenätverk.

Nord Insuretech Group noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Nord Insuretech Group till Nordic SME. Nord är verksamt på den nordiska försäkringsmarknaden med en modern teknisk plattform och affärsmodell.

Spiffbet noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Spiffbet till Nordic SME. Spiffbet är ett spelbolag som erbjuder underhållning och en förstklassig spelupplevelse i en ansvarsfull miljö.

Goobit noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Goobit till Nordic SME. Goobit erbjuder utbytestjänster för Bitcoin genom sin plattform BITCX. Företaget tillhandahåller också AML Desk, en tjänst för riskbedömning av kryptoaffärer.

BrandBee Holding noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar BrandBee till Nordic Growth Market. Bolaget erbjuder en komplett lösning för företags digitala marknadsföring, från att skapa innehåll till att annonsera, optimera och rapportera. Brandbees egenutvecklade plattformar gör det möjligt för företag att marknadsföra sig online på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt.

Triona AB noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Triona AB till Nordic Growth Market. Bolaget kombinerar stort verksamhetskunnande inom framför allt transportinfrastruktur, kraft/energi, entreprenadverksamhet, transporter och skogsindustri med branschinriktade produkter samt spetskompetens inom systemutveckling och systemförvaltning.

ANTCO. Investment Group noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar ANTCO. Investment Group till Nordic Growth Market. ANTCO är ett investmentbolag med en långsiktig partnerskapstrategi som primärt investerar i onoterade bolag inom sektor med hög tillväxt och med Sverige som huvudmarknad.

Nodebis Applications noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Nodebis Applications till Nordic Growth Market. Nodebis investerar i den digitala transformeringen inom resursoptimering och beslutstöd till myndigheter och företag. Bolaget har för avsikt att fortsätta att utveckla koncernen genom investeringar i såväl organisk tillväxt som förvärv.

Mahvie Minerals noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Mahvie Minerals till Nordic Growth Market. Bolaget är ett spännande propekterings- och gruvutvecklingsbolag som fokuserar på bas-, ädel- och specialmetaller i Norden. Mahvie Minerals arbetar med förvärv och utveckling av intressanta mineraltillgångar för att öka självförsörjningen av metaller i Norden och därmed främja en hållbar utveckling i Europa.

Hoi Publishing noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Hoi Publishing till Nordic Growth Market. Bolaget driver ett digitaliserat förlag i nära samarbete med sina författare. Ambitionen är att bygga en bred och växande katalog av rättigheter med god lönsamhet genom ett unikt samarbete där verksamhetens risker och möjligheter delas mellan förlag och författare.

Xpecunia parallellnoteras på Boerse Stuttgart

Xpecunia är ett green techbolag som använder förnyelsebar energi och egna solparker för sina tekniskt avancerade beräkningsmodeller baserade på AI Dynamics. Tillväxtbolag i Norden får via sin notering på Nordic Growth Market även möjlighet att parallellnotera sig i Tyskland. Detta ger en unik möjlighet att nå europeiska investerare och Xpecunia får genom parallellnoteringen en utökad investerarbas med ökad tillgång till kapital från såväl tyska privatpersoner som institutionella investerare.

BellPal noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar BellPal till Nordic Growth Market. BellPal är ett caretech-bolag som kombinerar digitala tjänster med medicinsk expertis för att utveckla produkter, tjänster och digitala lösningar för primärt seniorer och omsorg.

Hubbster noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Hubbster Group till Nordic Growth Market. Hubbster är ett svenskt SaaS-bolag inom change management med en egenutvecklad plattform för att implementera och förverkliga strategiska initiativ och förändringsprojekt från högste chef ända ut till den enskilda medarbetaren.

Paydrive noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Paydrive AB till Nordic Growth Market. Paydrive är en svensk försäkringsförmedlare inom Insurtech som förmedlar bilförsäkringar till privatkunder och företag där kunden endast betalar för de mil de kör och premieras för säker körning med en lägre premie. Paydrives affärsidé är att med teknik kunna erbjuda kunder den mest rättvisa och därigenom mest prisvärda försäkringen, samtidigt som försäkringsgivaren får en minskad risk.

Kvix noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Kvix till Nordic Growth Market. Kvix har utvecklat en livestreamingplattform som med den senaste tekniken addresserar området wellness. Genom Kvix livestreamingplattform kan inspiratörer i realtid direktsända yoga, föreläsningar, gruppträningspass och andra wellness-aktiviteter till tusentals användare.

Sun4Energy Group noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Sun4Energy Group AB till Nordic Growth Market. Sun4Energy säljer och installerar solcellsanläggningar och elbilsladdare till privatpersoner, bostads- och hyresrättsföreningar, företag och kommuner. Målet är att bidra med lösningar till kunden som påskyndar övergången till effektiva och fossilfria energilösningar.

Partytajm International noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Partytajm International AB till Nordic Growth Market. Partytajm är en svensk e-handelsaktör som säljer partyartiklar och dekoration till högtider samt prisvärd väggkonst. Partytajms affärsidé är att driva, utveckla samt förvärva tjänster och bolag inom e-handelssegmentet.

Investment AB Spiltan noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Investment AB Spiltan till Nordic Growth Market. Investment AB Spiltan är ett investmentbolag som investerar i och utvecklar svenska företag som drivs av duktiga entreprenörer. Portföljen är värderad till cirka 6,5 miljarder kr och består av noterade och onoterade bolag inom fyra sektorer: tech, finans, fastigheter och industri.

FastOut Int. noteras på Nordic Growth Market

VI välkomnar FastOut Int. AB till Nordic Growth Market. FastOut är ett teknikbolag som utvecklat en unik plattform som bland annat kopplar ihop drönarpiloter och fotografer med kunder inom olika segment, men med fokus på fastighetsmäkleri.

Transfer Group noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Transfer Group till Nordic Growth Market. Transfer Group är en säkerhetskoncern som erbjuder tjänster och produkter inom säkerhetsbranschen. Verksamheten drivs idag genom två dotterbolag, Amigo Alarm Sweden som är ett teknikföretag med egenutveckling av mobila säkerhetstekniska produkter samt Commuter Security Group som är ett heltäckande bevakningsföretag inom både privat och offentlig sektor.

Nordic Tech Fund noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Nordic Tech Fund till Nordic Growth Market. Nordic Tech Fund är en alternativ investeringsfond som erbjuder exponering mot onoterade svenska techbolag. Fonden investerar i bolag i en tidig fas där man bedömer att tekniken är redo för marknaden och kan börja skalas upp kraftfullt. Fokusområden är internet of things, artificiell intelligens, datorspel samt bolag med SaaS som affärsmodell.

Qlosr Group noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Qlosr Group till Nordic Growth Market. Qlosr är en nordisk helhetsleverantör av IT-lösningar för arbetsplatser, nätverk samt serverdrift och erbjuder prenumerationstjänster till företag och skolor.

Xpecunia noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Xpecunia till Nordic Growth Market. Xpecunia är ett green tech bolag som utvinner kryptovalutor med hjälp av förnyelsebar energi. Med hjälp av sin AI modell Dynamics anpassar Xpecunia utvinningen till den för stunden mest lönsamma valutan.

Qbrick noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Qbrick till Nordic Growth Market. Qbrick erbjuder en SaaS lösning för streaming av ljud och bild på internet. Bolagets egenutvecklade plattform tillhandahåller lättillgängliga tjänster för att filma, redigera, bearbeta, lagra och distribuera live-videos och förinspelade videoklipp.

Zesec of Sweden noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Zesec of Sweden till Nordic Growth Market. Zesec är ett prop tech bolag med fokus på digital utveckling av infrastruktur för fastigheter. Bolaget har en innovativ teknisk plattform för ett digitalt nyckelsystem som underlättar vardagen.

Hemply Balance noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Hemply Balance till Nordic Growth Market. Hemply Balance är ett hälsokostbolag inom hampaprodukter som fokuserar på utveckling och försäljning av intimvårdsprodukter samt kosttillskott.

Trainimal noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Trainimal till Nordic Growth Market. Trainimal är ett Health Tech-bolag som erbjuder individanpassad träning, coachning och kostrådgivning av dietister och personliga tränare på sin digitala plattform.

Nowonomics noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Nowonomics till Nordic Growth Market. NOWO är ett fintech-bolag som förenklar sparande genom en innovativ plattform för pensionssparande.

Imsys noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar teknikbolaget Imsys till Nordic Growth Market. Imsys utvecklar, designar och säljer egenutvecklade flexibla mikroprocessorer som används till bland annat AI.

Safe Lane Gaming noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar spelutvecklingsbolaget Safe Lane Gaming till Nordic Growth Market. Bolaget fokuserar på förvärv och utveckling av spel för en global spelmarknad. Battle Camp Monster Catching är det första av SLGs spel att finnas på samtliga tillgängliga mobilplattformar.

Game Chest Group noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Game Chest Group till Nordic Growth Market. Game Chest erbjuder innovativa digitala plattformar till esport och spelmarknaden som genom effektiv och skalbar teknik bidrar till ökad spelglädje för kunder över hela världen.

Star Vault noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar spelutvecklingsbolaget Star Vault till Nordic Growth Market. Malmöbaserade Star Vault har bland annat utvecklat det framgångsrika Mortal Online och är i slutskedet på arbetet med uppföljaren. Varmt välkomna!

Raybased Holding noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar PropTech-bolaget Raybased till Nordic Growth Market. Raybased tekniska plattform erbjuder digitaliserad fastighetsdrift och vänder sig till fastighetsägare med tjänster och lösningar som genererar ökade marginaler, minskade CO2-utsläpp och ett bättre inomhusklimat. Varmt välkomna!

We aRe Spin Dye noteras på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Clean tech-bolaget We aRe Spin Dye till Nordic Growth Market. Bolaget har skapat en ny sustainable standard för färgning av syntetiska textiler.