Noteringar

Kvix AB notering på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Kvix till Nordic Growth Market. Kvix har utvecklat en livestreamingplattform som med den senaste tekniken addresserar området wellness. Genom Kvix livestreamingplattform kan inspiratörer i realtid direktsända yoga, föreläsningar, gruppträningspass och andra wellness-aktiviteter till tusentals användare.

Sun4Energy Group AB notering på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Sun4Energy Group AB till Nordic Growth Market. Sun4Energy säljer och installerar solcellsanläggningar och elbilsladdare till privatpersoner, bostads- och hyresrättsföreningar, företag och kommuner. Målet är att bidra med lösningar till kunden som påskyndar övergången till effektiva och fossilfria energilösningar.

Partytajm International AB notering på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Partytajm International AB till Nordic Growth Market. Partytajm är en svensk e-handelsaktör som säljer partyartiklar och dekoration till högtider samt prisvärd väggkonst. Partytajms affärsidé är att driva, utveckla samt förvärva tjänster och bolag inom e-handelssegmentet.

Investment AB Spiltan notering på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Investment AB Spiltan till Nordic Growth Market. Investment AB Spiltan är ett investmentbolag som investerar i och utvecklar svenska företag som drivs av duktiga entreprenörer. Portföljen är värderad till cirka 6,5 miljarder kr och består av noterade och onoterade bolag inom fyra sektorer: tech, finans, fastigheter och industri.

FastOut Int. AB notering på Nordic Growth Market.

VI välkomnar FastOut Int. AB till Nordic Growth Market. FastOut är ett teknikbolag som utvecklat en unik plattform som bland annat kopplar ihop drönarpiloter och fotografer med kunder inom olika segment, men med fokus på fastighetsmäkleri.

Transfer Group notering på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Transfer Group till Nordic Growth Market. Transfer Group är en säkerhetskoncern som erbjuder tjänster och produkter inom säkerhetsbranschen. Verksamheten drivs idag genom två dotterbolag, Amigo Alarm Sweden som är ett teknikföretag med egenutveckling av mobila säkerhetstekniska produkter samt Commuter Security Group som är ett heltäckande bevakningsföretag inom både privat och offentlig sektor.

Nordic Tech Fund notering på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Nordic Tech Fund till Nordic Growth Market. Nordic Tech Fund är en alternativ investeringsfond som erbjuder exponering mot onoterade svenska techbolag. Fonden investerar i bolag i en tidig fas där man bedömer att tekniken är redo för marknaden och kan börja skalas upp kraftfullt. Fokusområden är internet of things, artificiell intelligens, datorspel samt bolag med SaaS som affärsmodell.

Qlosr Group notering på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Qlosr Group till Nordic Growth Market. Qlosr är en nordisk helhetsleverantör av IT-lösningar för arbetsplatser, nätverk samt serverdrift och erbjuder prenumerationstjänster till företag och skolor.

Xpecunia notering på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Xpecunia till Nordic Growth Market. Xpecunia är ett green tech bolag som utvinner kryptovalutor med hjälp av förnyelsebar energi. Med hjälp av sin AI modell Dynamics anpassar Xpecunia utvinningen till den för stunden mest lönsamma valutan.

Qbrick notering på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Qbrick till Nordic Growth Market. Qbrick erbjuder en SaaS lösning för streaming av ljud och bild på internet. Bolagets egenutvecklade plattform tillhandahåller lättillgängliga tjänster för att filma, redigera, bearbeta, lagra och distribuera live-videos och förinspelade videoklipp.

Zesec of Sweden notering på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Zesec of Sweden till Nordic Growth Market. Zesec är ett prop tech bolag med fokus på digital utveckling av infrastruktur för fastigheter. Bolaget har en innovativ teknisk plattform för ett digitalt nyckelsystem som underlättar vardagen.

Hemply Balance notering på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Hemply Balance till Nordic Growth Market. Hemply Balance är ett hälsokostbolag inom hampaprodukter som fokuserar på utveckling och försäljning av intimvårdsprodukter samt kosttillskott.

Trainimal notering på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Trainimal till Nordic Growth Market. Trainimal är ett Health Tech-bolag som erbjuder individanpassad träning, coachning och kostrådgivning av dietister och personliga tränare på sin digitala plattform.

Nowonomics notering på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Nowonomics till Nordic Growth Market. NOWO är ett fintech-bolag som förenklar sparande genom en innovativ plattform för pensionssparande.

Imsys notering på Nordic Growth Market

Vi välkomnar teknikbolaget Imsys till Nordic Growth Market. Imsys utvecklar, designar och säljer egenutvecklade flexibla mikroprocessorer som används till bland annat AI.

Safe Lane Gaming notering på Nordic Growth Market

Vi välkomnar spelutvecklingsbolaget Safe Lane Gaming till Nordic Growth Market. Bolaget fokuserar på förvärv och utveckling av spel för en global spelmarknad. Battle Camp Monster Catching är det första av SLGs spel att finnas på samtliga tillgängliga mobilplattformar.

Game Chest Group notering på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Game Chest Group till Nordic Growth Market. Game Chest erbjuder innovativa digitala plattformar till esport och spelmarknaden som genom effektiv och skalbar teknik bidrar till ökad spelglädje för kunder över hela världen.

Star Vault notering på Nordic Growth Market

Vi välkomnar spelutvecklingsbolaget Star Vault till Nordic Growth Market. Malmöbaserade Star Vault har bland annat utvecklat det framgångsrika Mortal Online och är i slutskedet på arbetet med uppföljaren. Varmt välkomna!

Raybased Holding AB första handelsdag på Nordic Growth Market

Vi välkomnar PropTech-bolaget Raybased till Nordic Growth Market. Raybased tekniska plattform erbjuder digitaliserad fastighetsdrift och vänder sig till fastighetsägare med tjänster och lösningar som genererar ökade marginaler, minskade CO2-utsläpp och ett bättre inomhusklimat. Varmt välkomna!

We aRe Spin Dye notering på Nordic Growth Market

Vi välkomnar Clean tech-bolaget We aRe Spin Dye till Nordic Growth Market. Bolaget har skapat en ny sustainable standard för färgning av syntetiska textiler.