• Avslutade event

  ngm-digital
  NGM Digital webbinarium

  Så förbättrar du analystäckningen av ditt bolag

  Nordic Growth Market välkomnar dig till ett spännande webinar som denna gång fokuserar på nya sätt att få analystäckning på. Alexander Gustafsson från Nordnets Sparpodden samtalar med Mona Norman från Pinpoint Estimates, Johan Högberg från Analysguiden samt Niklas Aldén från podcasten Market Makers om analysens roll för synligheten och kunskapen om bolagen, trender när det gäller analystäckning samt nya spännande sätt för bolagen att nå ut till investerare.
  ngm-gaming-webb
  NGM Digital webbinarium

  Välkommen till NGM Digital Gaming Event 2021

  Träffa fem spännande representanter för det svenska spelundret! Under en timme erbjuder vi ett fullspäckat program där fem av våra noterade spelbolag presenterar sig och sedan samtalar kring aktuella frågor inom den glödheta gaming-sektorn som varför Sverige ligger så långt framme inom spelutveckling, vad som driver den snabba konsolideringstrenden och hur spelbranschen kan tänkas se ut om 5-10 år.
  ngm-feature-image-event-2
  NGM Reach webbinarium

  Tillgång till den tyska kapitalmarknaden

  Lyssna på NGM Reach webbinarium om vad våra experter säger om möjligheterna för svenska tillväxtbolag att få tillgång till den tyska kapitalmarknaden och deras erfarenheter av de avgörande faktorerna för en framgångsrik entré.
  NGM Parallellnotering på Börse Stuttgart
  NGM Reach

  Parallellnotering på Börse Stuttgart

  Börsen Nordic Growth Market kombinerar nu sina tjänster med det tyska moderbolaget Börse Stuttgart och lanserar tjänsten NGM Reach, vilket ger noterade bolag möjlighet till parallellnotering på den tyska marknaden.
  NGM The Break Of A New Dawn
  NGM Digital Event

  The Break Of A New Dawn

  Sju spännande tillväxtbolag om vägen framåt: Coronapandemin har gjort att flera års teknologiska framsteg, transformationer och beteendeförändringar komprimerats till bara ett par månader. Efter en omtumlande vår väljer vi att ta pulsen på sju intressanta tillväxtbolag för att höra mer om deras väg framåt.