Avslutade event

ngm-gaming-webb
NGM Digital webbinarium

Välkommen till NGM Digital Gaming Event 2021

Träffa fem spännande representanter för det svenska spelundret! Under en timme erbjuder vi ett fullspäckat program där fem av våra noterade spelbolag presenterar sig och sedan samtalar kring aktuella frågor inom den glödheta gaming-sektorn som varför Sverige ligger så långt framme inom spelutveckling, vad som driver den snabba konsolideringstrenden och hur spelbranschen kan tänkas se ut om 5-10 år.
ngm-feature-image-event-2
NGM Reach webbinarium

Tillgång till den tyska kapitalmarknaden

Lyssna på NGM Reach webbinarium om vad våra experter säger om möjligheterna för svenska tillväxtbolag att få tillgång till den tyska kapitalmarknaden och deras erfarenheter av de avgörande faktorerna för en framgångsrik entré.
NGM Parallellnotering på Börse Stuttgart
NGM Reach

Parallellnotering på Börse Stuttgart

Börsen Nordic Growth Market kombinerar nu sina tjänster med det tyska moderbolaget Börse Stuttgart och lanserar tjänsten NGM Reach, vilket ger noterade bolag möjlighet till parallellnotering på den tyska marknaden.
NGM The Break Of A New Dawn
NGM Digital Event

The Break Of A New Dawn

Sju spännande tillväxtbolag om vägen framåt: Coronapandemin har gjort att flera års teknologiska framsteg, transformationer och beteendeförändringar komprimerats till bara ett par månader. Efter en omtumlande vår väljer vi att ta pulsen på sju intressanta tillväxtbolag för att höra mer om deras väg framåt.