ngm_listbyte ngm_listbyte

Är du nyfiken på finansbranschen och hur det är att arbeta på en börs? 

NGM:s viktigaste tillgång är våra medarbetare. Vår arbetsmiljö är entreprenöriell, innovativ, serviceinriktad, engagerad och lösningsorienterad med korta beslutsvägar. Vi arbetar långsiktigt med hållbarhet, ansvar och omtanke i fokus. Vi vill att varje medarbetare ska känna sig uppskattad av oss och med oss. 

karriar

Livet på NGM

På NGM arbetar medarbetare med olika bakgrund och erfarenheter. Kulturen är välkomnande och vi arbetar tillsammans för att NGM ska nå sina mål.

Vi uppmuntrar möten, fysiska samarbeten och workshops på kontoret eftersom de positiva effekterna av mänskliga fysiska interaktioner är viktiga för alla. Vi sitter i trevliga lokaler på Stureplan i Stockholm. 

Vi värnar om våra medarbetares välmående och uppmuntrar till en hälsosammare vardag. Vi arrangerar årligen en hälsosatsning där vi gemensamt arbetar för en hälsosammare vardag. 

Som anställd på NGM får man tillgång till förmåner såsom tjänstepension, föräldrabidrag, friskvårdsbidrag och utbildning. 

Läs mer om hur det är att arbeta på NGM och möt några av våra medarbetare.

Möt våra medarbetare

Vill du bli en av oss?

Är du intresserad av att arbeta hos en av Nordens ledande börser? Du blir en del av vår organisation med kompetenta och engagerade kollegor. Vi tycker det är viktigt att skapa förutsättningar för våra medarbetare att växa i sin yrkesroll. På NGM finns det möjligheter att lära sig nya färdigheter och prova på olika utmaningar, testa nya idéer och vi erbjuder utrymme för nytänkande. Vi är en arbetsplats med stora ambitioner och erbjuder olika karriärsmöjligheter.

Vi arbetar i en professionell miljö med komplexa frågeställningar där NGM, våra kunder och partners interagerar för att skapa bästa möjliga lösningar. NGM är på en tillväxtresa och som medarbetare är man en integrerad del i resan. Klimatet präglas av ett starkt engagemang och en mycket hög servicenivå. Personlighet och rätt attityd är viktiga egenskaper hos oss på NGM. 

Det finns många vägar in till NGM. Förutom heltidstjänster erbjuder vi även deltidsarbete vid sidan av studierna, sommarjobb och möjligheter till att genomföra examensarbeten. Genom dessa möjligheter kan man få värdefull erfarenhet av att arbeta på en börs. För att trivas på NGM söker vi engagerade, lösningsorienterade personer med god samarbetsförmåga. 

Om du är intresserad av någon av de möjligheterna, tveka inte att kontakta oss på hr@ngm.se med en spontanansökan. Vi ser fram mot att höra från dig.

Lediga tjänster

Du är välkommen att skicka in ansökan till hr@ngm.se

Personuppgiftsbehandling i samband med rekryteringsprocesser och spontanansökan

Läs mer om personuppgiftsbehandling i samband med rekryteringsprocesser och spontanansökan i vår Integritetspolicy.