ngm_listbyte ngm_listbyte

NGM välkomnar Garpco

Garpco är ett bolag med affärsidé att förvärva och långsiktigt utveckla små och medelstora industri- och handelsföretag.

Följ aktien

NGM välkomnar Latvian Forest Company

Latvian Forest Company specialiserar sig på skogsinvesteringar. Latvian Forest fokuserar på hållbar värdeskapande genom aktiv skogsförvaltning och strategisk konsolidering av fastighetsinnehav i Lettland och Litauen.

Följ aktien

NGM välkomnar RMD

Railway Metrics and Dynamics är ett svenskt teknikföretag. RMD utvecklar och levererar en omfattande plattform för realtidsstyrning och övervakning av fysiska tillgångar med fokus på infrastruktur. Plattformen baseras på patenterad sensorteknik, avancerade algoritmer, maskininlärning och AI.

Följ aktien

NGM välkomnar Level Bio

Level Bio är verksamt inom medicinteknik. Bolaget bedriver forskning och utveckling av patenterad teknologi som möjliggör identifiering av virus och bakterier.

Följ aktien

NGM välkomnar Spiltan Invest

Spiltan är ett investmentbolag som investerar i minoritetsandelar i noterade och onoterade svenska tillväxtbolag

Följ aktien

NGM välkomnar GreenMerc

GreenMerc är ett-fintech bolag som stödjer båda digitala tillgångar och traditionella finansiella tjänster samt driver kryptobörsen Trijo på sin egenutvecklade plattform.

Följ aktien

NGM_webb_1000x693px_240319

Våra bolag

Vår affärsmodell ger tillbaka till de noterade bolagen genom en modell för intäktsdelning där de noterade bolagen får ta del av transaktionsintäkterna.

Aktuellt från Nordic Growth Market

Nyheter från Finwire
Nyheter från finwire.com