ngm_listbyte ngm_listbyte
2017-05-22

Abelco Investment Group AB noteras på NGM Nordic MTF

10.34 CEST / 2017-05-22 / Nordic Growth Market NGM

 

 

Abelco Investment Group AB noteras på NGM Nordic MTF

Nordic Growth Market har godkänt Abelco Investment Group AB (publ) för notering på Nordic MTF. Första handelsdag är fastställd till den 24 maj 2017 och kortnamn kommer att bli ABIG MTF.

Abelco Investment Group AB (publ) investerar i tillväxtbolag i samband med omstruktureringar. Abelco intresserar sig för företag verksamma inom områden såsom industri, verkstad och teknik. Investeringar vid omstrukturering och rekonstruktion kan innebära finansiering av ackordslikvid och nytt rörelsekapital. Abelco har möjlighet att erbjuda lånebaserad finansiering och equity. Abelco investerar i syfte att nå hög avkastning på investerat kapital.
”Vi är tacksamma för det samarbete och goda dialog som förts mellan bolaget och NGM i denna noteringsprocess. Det är med glädje vi erhållit NGM’s godkännande för notering av bolagets aktie på Nordic MTF och vi är övertygade om att detta är positivt för bolagets samtliga aktieägare.” säger Henrik Sundewall, styrelseordförande Abelco Investment Group AB (publ).
”Vi välkomnar Abelco Investment Group AB till NGM och vi ser fram emot att följa bolagets utveckling som noterat bolag på Nordic MTF”, säger Roger Peleback, VD på NGM.
NGM Nordic MTF är en plattform för handel av tillväxtbolag som vill få tillgång till kapitalmarknaden genom daglig handel av aktien.

 

KONTAKT:

Ulf Krumins, Noteringchef NGM

+46 8 566 390 57

ulf.krumins@ngm.se 

 

Roger Peleback VD NGM

+46 8 566 390 25

roger.peleback@ngm.se