NGM utnämndes till Best Exchange, Nordics

I samband med branschkonferensen Nordic Structured Products & Derivatives Conference 2016 fick vi motta priset ”Best Exchange, Nordics 2016”. Priset delades ut till den börs i Norden som juryn ansåg har den bästa infrastrukturen och den bästa kundförståelsen.

NGM_best

– Vi är stolta och glada över att få så mycket fin uppmärksamhet och vi vill lyfta fram att vi har våra kunder att tacka för framgångarna. De är duktiga och kommer med önskemål som vi är lyhörda inför. Nära relationer är, och har varit en förutsättning, för att vi ska kunna ha den marknadsledande teknik som vi har idag, och vill ha imorgon. Att vi även fokuserar på utbildning av investerarna gör att vi särskiljer oss från våra konkurrenter, säger Tommy Fransson, Vice VD på NGM.

Priset delas ut av branschorganisationen Structured Retail Products. Mer information här.

Läs vårt pressmeddelande här


NGM vann pris för bästa utbildningar

För andra året i rad blev vi hyllade för våra utbildningsaktiviteter och vi fick i samband med branschkonferensen Nordic Structured Products & Derivatives Conference 2016 ta emot priset ”Best Educational Initiative 2016”. Utbildning ligger oss varmt om hjärtat och vi har fram till i år (2016) utbildat drygt 100 000 investerare i börshandlade produkter via vår investerartävling – som nu är störst i Norden. Läs om tävlingen här

NGM - best educational

– Vi har alltid haft ett långsiktigt fokus där utbildning prioriteras och vi arbetar aktivt tillsammans med våra kunder för att utbilda investerare. Vi arrangerar bland annat Nordens största investerartävling med över 15 000 deltagare, genomför fysiska utbildningsevent, driver dagliga webb-tv sändningar och erbjuder onlinebaserade utbildningar via vår webbplats, säger Tommy Fransson, Vice VD på NGM.

Priset delas ut av branschorganisationen Structured Retail Products. Mer information här.

Läs vårt pressmeddelande här


NGM hyllades för sina utbildningar, 2015

Våren 2015 vann vi det nordiska priset ”Best Educational Initiative 2015” som delas ut av branschorganisationen Structured Retail Products. Priset delas ut i syfte att hylla aktörer som satsar på utbildning och löpande tar fram utbildande aktiviteter.

– Vi är glada och stolta över att få det här priset. Vi har under en lång tid särskilt oss från andra börser genom att fokusera på att utbilda investerare tillsammans med våra kunder och det är roligt att våra initiativ uppmärksammas, säger Tommy Fransson, vice VD på NGM

Priset delas ut av branschorganisationen Structured Retail Products. Mer information här.

Läs vårt pressmeddelande här